Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2018 16:08 - ИДЕ ВОЙНА ПРИЯТЕЛИ ! ! ! ПОРЕДНАТА ЮДЕЙСКО-ЛУЦИФЕРСКА ВОЙНА СРЕЩУ НАШАТА НАЙ-ВЕЛИКА БЪЛГАРСКА "ДЪЩЕРЯ" - РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!!
Автор: balgariq1878rysiq Категория: Политика   
Прочетен: 1758 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 18.03.2018 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Това не го пиша толкова за споделяне и "харесване" а поради факта, че от много време насам всички факти - данни ""говорят"" че Сащ , Израел , Англия , NATO , Турция и техните държави-колонии се подготвят за пълномащабни военни действия срещу Руската Федерация и нейните съюзници ( Сирия , Новоросия-Донецк_Луганск , Армения , Беларус , Сърбия , Северна Корея , Иран........ ) , като АТАКАТА на Западния банкерско-ЛУЦИФЕРски ред ще бъде разгърната по целия РУСКИ ФЛАНГ и срещу всички Руски съюзници а не ФРОНТАЛНО, както бе осъществена в предходните ОСЕМ юдейскоЛуциферски АТАКИ срещу Русия.

През изминалата 2017г. се навършиха 100 години от ШЕСТАТА ЮДЕЙСКА АТАКА срещу Русия (ЮдоБолшевишкия преврат) , както и 72 години от РУСКАТА ПОБЕДА над СЕДМАТА ЮдейскоХИТЛЕРИСТКА АТАКА , но за да РАЗБЕРЕТЕ ЦЯЛАТА ГЛОБАЛНА КАРТИНА на приближаващата ДЕВЕТА по РЕД ЮдейскоЛУЦИФЕРска атака срещу РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ , вие приятели трябва да сте абсолютно наясно с предходните ОСЕМ Юдейски агресии :
1- Монголските орди _ синедрона/ЛЕВИ -  (1240г.- 1380г.)
2- Османските атаки _ Синедрона/Англия , приключили с нашето Българско спасение - (1568г. - 1878г.)
3- Карл Х|| _ Швеция/Леви - (1709г.- 1721г.)
4 - Фридрих "велики" _ Прусия/Германия - (1760г.- 1762г.)
5- Наполеон бонапарт _ Франция/Леви - (1812г.- 1814г.)
6- юдоБолшевишката агресия _ САЩ/Англия (1916г. - 1922г.) [ЛИКВИДИРАНИ от Йосиф КОБА "СТАЛИН"]
7- адолф хитлер _ Германия/"Ротшилд-Рокфелер" [пратен да накаже СТАЛИН заради ликвидираните му юдейски братя Ленин_Троцки] - (1941г.- 1945г.)
8- ПЕРЕСТРОЙКАТА_МИШКИ горбачов-елцинг -  САЩ/Великобритания (1985г. - 2000г.)

А днес 2018г. живеем във времената на ДЕВЕТАТА по ред ЮдоЦИОНистЛУЦИФЕРИСТКА АТАКА срещу нашата ДНК "дъщеря" Руската федерация , атака предвождана от поредните талмудистки клоуни от САЩ !
(Крайно време е да се запознаете със всички тези укривани и НЕОБОРИМИ ФАКТИ - http://balgariq1878rysiq.blog.bg/politika/2017/11/12/hiliadoletnite-iudeiski-voini-sreshtu-rusiia-i-tehniia-okonc.1577306 )

Всичките горепосочени анти-Руски АГРЕСИИ се сблъскаха в НЕПРОБИВАЕМИЯ РУСКИ ЩИТ , РАЗГРОМИЛ ОСЕМТЕ ЛУЦИФЕРСКИ "АВАТАРИ" пратени от дедите на същите , (ЮдоЛУЦИФЕРската фамилия ЛЕВИЙ фигурираща и в самата Библия на , която днес СЛУЖАТ "чувалите с пари" - Ротшилд , Рокфелер , Барух , Морган , Елиат , Кохари , които на свой ред напълно контролират и НАСОЧВАТ ЛУЦИФЕРСКИТЕ КОЛОНИИ - Сащ , Англия , Израел , Турция и NATO) , които днес насочват целия запа аден свят срещу ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТОВНА СИЛА способна да ги ЗАЛИЧИ ФИЗИЧЕСКИ - Руската Федерация.

Причините за всички досегашни войни срещу Русия се коренят в нейния изначален произход - БЪЛГАРСКИЯ ХИЛЯДОЛЕТЕН "ДНК" ГЕН , произход, който бе потвърден офицялно и от самия Руски Патриарх на 03.03.2018г. , който заяви :
(Без Българско Православие нямаше да има и Руско Православие - http://balgariq1878rysiq.blog.bg/politika/2018/03/15/rusiia-chrez-ruskiia-patriarh-kiril-ot-bylgarska-teritoriia-.1599003 ) , успоредно с този факт АТАКИТЕ срещу нашите "братя" са предизвикани от ХИЛЯДА ГОДИШНИЯ ОБЕТ даден от първите "Български" Патриарси и Водачи на Русия след "падането" на България под ЮДОислямско РОБСТВО , ОБЕТ за продължение на святото ни Хилядолетно Българско дело - ДА БРАНИМ ЧОВЕЧЕСТВОТО от ДЕЦАТА на Падналия-ЛУЦИФЕР на , който първоприемник е Юдейската фамилия ЛЕВИ , целящи КОНТРОЛ над ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО в името на техния ЛУЦИФЕРСКИ господар.
(Погледнете каква е РЕАЛНАТА ПРИЧИНА за ПОРЕДНАТА ПРИБЛИЖАВАЩА ВОЙНА срещу Православна РУСИЯ и нейната_нашата Майка ХИЛЯДОЛЕТНА БОЖИЯ БЪЛГАРИЯ - http://balgariq1878rysiq.blog.bg/politika/2018/01/29/voinata-na-lucifer-sreshtu-bojiite-deca-bylgarsko-ruskiia-ro.1590861 )

Днес 2018г. "тактиката" на ПАРАВАНА-предВОДИтел на горната ционистка шайка - Съединените Америкавски Щати е да разпали множество локални конфликти около Руските граници и на територията на Руските съюзници с цел разпокъсване на Руските контра-действия , успоредно със стоварването на хиляди NATOвски ГЕЙ-бОЙци около Руските граници.
Днес това е ФАКТ, факт са и подновените US-ISRAEL атаки срещу армията на Башар Асад-СИРИЯ зад прикритието на ""борба"" с ""ислямска държава"" с , която цел същата бе създадена като успоредно със стартирането на тази много опасна офанзива ще се активират и Украинските хитлерЕВРЕЙСКИ ционисти насочвайки ги към Кримския Руски полуостров както и срещу независимите Републики , (Донецк-Луганск) с цел да се раздвои неизбежния Руски военен отговор както в Сирия така и в Украйна.

Успоредно с Украйна - Сирия ще бъдат ЗАПАЛЕНИ и Северна Корея , Армения - Азербайджан ( Нагорни карабах ) , Молдова - приднестровието , Афганистан и за Жалост Балканите - Македония , Гърция-Турция , Босна и херцеговина , Черна гора , Република Сръбска , Косово (Митровица) и нашата Майка България за, която цел на Българска територия бяха вкарани от ГЕРБ и дружки между 10хил. до 20хил. ИСЛЯМСКИ БОЙЦИ на "ИДИЛ" , които заедно с няколкото десетки хиляди ИСЛЯМИЗИРАНИ ЦИГАНИ и Турско говорящи Българи по команда от посолствата на САЩ-Турция ще започнат физическа БОРБА за отделяне на "Родопите-Лудогорието и Странджа" в единна автономна ИСЛЯМСКА ОБЛАСТ , което им искане ще бъде удовлетворено от US-войските на Българска територия с цел да "укротят" всички враждуващи страни по примера на разчленена Югославия.
Тази Щатска цел е част от голямата им война срещу Православна Русия , война включваща "обхождането" на Руските граници със Ислямо-Хитлеристки кордон.
В този момент Косово и Украйна са НЕОБОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО за тази Щатска политика.
(В подкрепа на горните факти е и предложението на ЮдоИслямския ПРЕДАТЕЛ бойко борисоф към USпредставителя в Германия Ангела Меркел , предложил и България да се ОБЕДИНИ с Ислямска Турция -  http://balgariq1878rysiq.blog.bg/politika/2018/01/28/iudoisliamskiia-bokluk-boiko-borisof-e-predlojil-na-quot-evr.1590717 )

Всички гореописани ЩАТСКО-NATOвски действия целят отново да разхвърлят Руските военни опити за потушаване на тези запланувани конфликти , ЗАПАЛЕНИ на територията на Братски ПРАВОСЛАВНИ ДЪРЖАВИ с много малки изключения.

В тази юдейска "игра" на Турците е отредено важно място и това се знае от Русия , която накара Турция да плати стотици милиарди Рубли ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за позволението им от Турска територия , Сащ - Израел да ударят в гръб Руския самолет СУ-24. Днешното "сдобряване" на Турция с РУСИЯ , измолено от Турция-Ердоган е съгласувано със Сащ за да се отвлече вниманието на Русия от Турската подкрепа за ЛУЦИФЕРСКИТЕ анти Руски действия чрез лазенето на Турчина Ердоган пред Владимир Путин с цел , когато в начален етап Турските войски по команда на Ротшилд тръгнат към Дамаск - Сирия , координирано със Сащ-NATO , Москва да не вземе да ги ликвидира а изчака за да получи отговори от тях та същите се надяват за няколко дни да изградят няколко бази ИЗОЛИРАЙКИ Кюрдския проблем от Турските граници , което е абсурдно имайки в предвид, че зад Кюрдите стоят САЩ-Израел.
Успоредно с нахлуването в Сирия на Турски части ще нахлуят и военни части на съвместната ционистка коалиция предвождана от САЩ , ("воюваща") с нейните деца от ИДИЛ.
Същите палячовци координирайки се ще атакуват всички военни части на Сирийската армия в сътрудничество с техните БРАТЯ от ""ислямска държава"". Началото на тази атака ще бъде координирана с атаката на УСРАинската армия, настъпваща към Донецк - Луганск и обстрелваща пограничните райони на Руския Кримски полуостров, поддържана от US-NATOвската авиация , базирана в Полша , Румъния и България.
В комбина с гореописаните атаки САЩ ще активират СОРОСОИДНИТЕ ВОЕНИЗИРАНИ ИЗРОДИ в Молдова , Армения , Казахстан , Киргистан и Беларус с цел МАЙДАН по Украински модел.

Тук на Балканите ИЗПЪЛНЕНИЕТО на този план ще бъде поверен и оглавен от Турските служби (МИТ-ТИКА) поради факта , че агрегатната международна позиция на Турция е така да се каже ""който даде повече"" та и за това Реджеп ЕрДрислям ходи да лази в Кремъл като след това му лазене имащо единствената цел да подплаши предишните му ""килимчета за лазене"" Вашингтон - Телавив ,че да ги подсети за ново финансиране на ислямските му мечта като при отказ същия ще закрие щатския военен бардак ( Инджирлик ) намиращ се на Турска територия.
Турция чрез своето влияние в Азербайджан в комбина със САЩ-Израел ще активират Азерската армия към пълномащабни бойни действия спрямо независимата Арменско населена Република "Нагорни Карабах", което ще доведе до незабавен военен отговор на Арменската армия поддържана от Руските военни части намиращи се на Арменска територия.
В Гръцко направление , Турските ВВС ще засилят многократно Въздушните нарушения на Гръцкото въздушно пространство , целейки ответен военен отговор който да им даде картбланш за пълномащабна военна агресия целяща да върне под Турски контрол няколко десетки Гръцки острова около Турската брегова линия , което на свой ред ще доведе до моментална намеса на Руския Черноморски флот повикан на помощ от Гръцкия народ.

По направления "Югозападни Балкани", Турските служби МИТ-ТИКА , заедно с ЦРУ-МОСАД-МИ.6 ще активират подконтролните им АЛБАНСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ , намиращи се на Териториите на Македония , Босна и Херцеговина , Сърбия , Черна гора , Република Сръбска и ГНЕЗДОТО на ТЕРОРИЗМА - Косово (Митровица) , държава в която и територия се намира най-голямата щатска военна база в света - "Бондстийл".
Изброените Ислямски терористични клетки по сигнал от Турция-Сащ-Израел ще започнат Етническо прочистване на ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ намиращи се в съответните държави , което ще доведе до търсения МОМЕНТАЛЕН ВОЕНЕН ОТГОВОР на Армиите на изброените държави "даващ разрешение" на Турско-Албанските военни части да нахлуят на териториите на гореизброените Държави с оправданието, "защита на Албанските мюсюлмани и турско говорящите ислямисти от агресивните действия на военизираните християни".
Днешните случки в Македония (Албанския език) са началото на този план като Албанските изроди в Македонския парламент търсеха точно тази реакция на Македонските Християни , която не само ще сплоти Албанския етнос в Македония за неизбежните нови избори , но и ще ги настърви за физическо отмъщение.

Най-вероятно на Турция водена от ЕрДРИСлям , Ротшилд-Рокфелер-ЛЕВИЙ са му обещали в замяна на подкрепа за гореописания план да получи нови Сирийски територия , нефт - газ както и ЧАСТ от Майчица БЪЛГАРИЯ , но това ще му бъде "дарено" само при неговата тотална подкрепя за последната част от плана - Военна атака срещу Руската Федерация.

Циркът на Ерислям-Турция бе разгадан от Русия та и за това Руснаците отказаха както възобновяването на полетите за Руски туристи в Турция така и прекратяването на Руските санкции за Турски фирми.
В подкрепа на ГОРНИЯ ЮДЕЙСКИ ПЛАН бяха Изявленията на ЮдейскитеПАЛЯЧОВЦИ ЕрИСЛЯМ - доналд ТрЪмП и ЦРУшника Ангела Меркел , обясняващи ни , че приближавала голяма война в ""близкия изток" , успоредно с изтеглянето на всички Германски части от Турция-Инджирлик , пренасочвайки ги към Руските граници в Балтийските страни. Изявлението на тукашния Щатски малоумник Боко борисоф ,че гнусната европа - ЕС ни били изоставили и ни очаквала ВОЙНА и гигантска бежанска криза , успоредно с ""решението"" на USправителството ни за прием и "охрана"" на Българското въздушно пространство от Щатски изтребители имащи единствена цел да провокират Русия показва, че копелдаците юдейски се готвят за пълномащабна военна офанзива по целия периметър от Норвегия , Балтика , Полша , Украйна , Азербайджан , Афганистан до Сирия с цел предизвикване на Русия да встъпи в директен военен сблъсък с Щатско-NATOвско-Ислямската коалиция ЦЕЛЯЩА да РЕАНИМИРА умрелия ЮдейоЦИОНисткоЛУЦИФЕРСКИ ред.

Твърде е възможно ако Руската армия "заключи"
, че предстои неизбежна атака срещу Русия и Руските съюзници моментално да "усмири" нападателите чрез електронно-неутронно давление над всички негови военно-граждански системи за , която цел днес Русия притежава нужните военни технологии.

Жалкото в целия  юдейскоЩАТСКИ замисъл е, че
същите палячовци не само , че не са наясно със сегашната МОЩ на Руската армия, но си нямат абсолютно никаква представа че утрешната война ще се води не на Руска територия а както директно и в ефир каза Руския Президент Владимир Владимирович - "Ако случайно някой си мисли , че утре пак ще ни атакуват безнаказано то той много, много се е объркал...
Утрешната атака срещу Русия ще се води на териториите на агресорите дръзнали да нападнат Руския народ , нашите съюзници и братските ни страни".
Тоест войната срещу Русия ще се води на териториите на Сащ - Израел - Турция - ЕС - Ватикана - Саудитска арабия - Катар - Украйна , БАНКЕРСКИЯ ЦИОНИЗЪМ както и на територията на всяка една страна позволила от нейна територия да бъде атакувана Русия.

И в тази връзка Руската армия в този момент притежава такива технологии за , които на запад са "чували" само от екрана на "холивуд".
Технологии, които лично Владимир Владимирович презентира по всички Руски телевизионни канали , заявявайки на целия Западен свят - "Когато ви говорихме вие не ни слушахте... ЧУЙТЕ НИ СЕГА !!! "

ВОЙНАТА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО и НЕГОВАТА-НАШАТА ДЪЩЕРЯ-ПАЗИТЕЛКА РУСИЯ Е НЕИЗБЕЖНА , НО ТОЗИ ПЪТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДНИТЕ ОСЕМ АТАКИ, РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ ЗАЛИЧИ ОКОНЧАТЕЛНО ВСИЧКИ ЮдоБАНКЕРСКИ АГРЕСОРИ КАКТО И ЧАСТ ОТ ОВЧИТЕ ИМ НАРОДИ БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ЖАЛ И ПРОШКА.


А вие приятели от днес започнете да се подготвяте с най-необходимото както и с ""помощни-военни"" средства за да посрещнем утрешните дни , които дай-боже да са мирни и спокойни а не такива каквито САЩ-Израел (ЛЕВИЙ-Ротшилд_Рокфелер) и приятели са подготвили за всички нас.

ДНЕС ПРЕД ВСЕКИ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА ИМА САМО ДВА ИЗБОРА !!!

ЗЛОТО - НАПРАВЛЯВАНО ОТ САЩ .....

ИЛИ ДОБРОТО ПРЕДВОЖДАНО ОТ РУСИЯ.

Аз направих своя избор.
ДНЕС Е ВАШ РЕД БЪЛГАРИ !

ПОБЕДАТА ЩЕ Е ЗА НАС !
С нами Брат и Бог . . .

" НЯМА , НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА СИЛА , КОЯТО ДА ПОКОРИ НАШИЯ НАРОД "
Владимир Владимирович Путин - 09.05.2017г.



Гласувай:
3



1. balgariq1878rysiq - Допълнения
31.08.2018 17:27
ИДЕ ВОЙНА ПРИЯТЕЛИ ! ! !
ПОРЕДНАТА (9-та) ЮДЕЙСКО🔯ЛУЦИФЕРСКА ВОЙНА СРЕЩУ НАШАТА НАЙ-ВЕЛИКА БЪЛГАРСКА "ДЪЩЕРЯ" - РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!!

За тези от нас , които следят глобалния информационен поток и умеят да анализират всички факти - данни ""говорят"" че Сащ , Израел , Англия , NATO , Турция и техните държави-колонии се подготвят за пълномащабни военни действия срещу Руската Федерация и нейните съюзници ( Сирия , Новоросия-Донецк_Луганск , Беларус , Сърбия , Северна Корея , Куба , Иран и Венесуела успоредно със военно сдържане на Индия и Китай ) , като поредната 9-та по-ред атака на Западния банкерско🔯ЛУЦИФЕРски ред ще бъде разгърната по целия РУСКИ ФЛАНГ и срещу всички Руски съюзници а не ФРОНТАЛНО, както бе осъществена в предходните ОСЕМ юдейско🔯Луциферски АТАКИ срещу Русия.

През изминалата 2017г. се навършиха 100 години от ШЕСТАТА ЮДЕЙСКА АТАКА срещу Русия (Юдо🔯Болшевишкия преврат) , както и 72 години от РУСКАТА ПОБЕДА над СЕДМАТА Юдейско🔯ХИТЛЕРИСТКА АТАКА , но за да РАЗБЕРЕТЕ ЦЯЛАТА ГЛОБАЛНА КАРТИНА на приближаващата ДЕВЕТА по РЕД Юдейско🔯ЛУЦИФЕРска атака вие приятели трябва да сте абсолютно наясно с предходните ОСЕМ Юдейски агресии и причината поради , която се случиха и ще се случват :
Една от причините за ЮдейоНЕНАВИСТТА към Българо⛪Руския РОД бе факта , че ние заедно през (980г.-1000г. сл. хр.) ЛИКВИДИРАХМЕ пра-родината на днешните 'оръжиеносци' на Луциферската фамилия ЛЕВИ (Левитите) тоест познатата ви Банкерска фамилия 'Ротшилд' , контролиращо съвкупния западен 'свят' от поне 250г. насам и чрез "чужди ръце" и пари насочиха долупосочените си 'аватари' срещу Русия :

1- Монголските орди _ синедрона/ЛЕВИ - (1240г.- 1380г.)

2- Османските атаки _ Синедрона/Англия 'ЛЕВИ=Ротшилд' , приключили с нашето Българско спасение - (1568г. - 1878г.)

3- Карл Х|| _ Швеция/Леви - (1709г.- 1721г.)

4 - Фридрих "велики" _ Прусия/Германия 'Ротшилд' - (1760г.- 1762г.)

5- Наполеон бонапарт _ Франция/Ротшилд - (1812г.- 1814г.)

6- юдоБолшевишката агресия _ САЩ/Англия 'Ротшилд' (1916г. - 1922г.)
[ЛИКВИДИРАНИ от Йосиф КОБА "СТАЛИН"]

7- адолф хитлер _ Германия/"Ротшилд-Рокфелер"
[пратен да накаже СТАЛИН заради ликвидираните му юдейски братя Ленин_Троцки] - (1941г.- 1945г.)

《Тук има едно междинна агресия в лицето на ЕВРЕЙНА хрушчов , който уби Йосиф Сталин чрез отрова подпомогнат усърдно от прехваления изменник ген. жуков , връщайки СССР под частичния контрол на ЛЕВИ-Ротшилд.》

8- ПЕРЕСТРОЙКАТА_МИШКИ горбачов-елцинг - САЩ/Великобритания 'Ротшилд' (1985г. - 2000г.)

Днес 2018г. ние живеем във времената на ДЕВЕТАТА по ред ЮДО🔯ЦИОН🔯ЛУЦИФЕРСКА АТАКА срещу нашата ДНК "дъщеря" Руската федерация , атака предвождана от поредните талмудистки 'АВАТАРИ' от САЩ !

Крайно време е да се запознаете със всички тези укривани и НЕОБОРИМИ ФАКТИ за да разберете защо и поради какви причини се всички смъртоносни процеси около нас !

Всичките горепосочени анти-Руски АГРЕСИИ се сблъскаха в НЕПРОБИВАЕМИЯ РУСКИ ЩИТ , РАЗГРОМИЛ ОСЕМТЕ ЛУЦИФЕРСКИ "АВАТАРИ" пратени от дедите на същите , (ЮдоЛУЦИФЕРската фамилия ЛЕВИ фигурираща и в самата Библия на , която днес СЛУЖАТ "чувалите с пари" - Ротшилд , Рокфелер , Барух , Морган , Елиат , Кохари , които на свой ред напълно контролират и НАСОЧВАТ Юдейските колонии - Сащ , Англия , Израел , Турция , Франция и NATO срещу ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТОВНА СИЛА способна да ги ЗАЛИЧИ ФИЗИЧЕСКИ - Руската Федерация.

Причините за всички досегашни войни срещу Русия се коренят и в нейния изначален произход - БЪЛГАРСКИЯ ХИЛЯДОЛЕТЕН "ДНК" ГЕН , произход, който бе потвърден официално и от самия Руски Патриарх на 03.03.2018г. , който заяви директно :
(Без Българско Православие нямаше да има и Руско Православие - http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/03/15/rusiia-chrez-ruskiia-patriarh-kiril-ot-bylgarska-teritoriia-.1599003

Успоредно с този факт АТАКИТЕ срещу нашите "братя" са предизвикани от ХИЛЯДА ГОДИШНИЯ ОБЕТ даден от първите "Български" Патриарси и Водачи на Русия след "падането" на България под ЮДОислямско РОБСТВО , ОБЕТ за продължение на святото ни Хилядолетно Българско дело - ДА БРАНИМ ЧОВЕЧЕСТВОТО от ДЕЦАТА на Падналия-ЛУЦИФЕР на , който първо приемник е Юдейската фамилия ЛЕВИ с водач=баща 'роден' преди 3500г. заклел се във вярност на Йехова , едно от наименованията на Луцифер ( ) , днешните 'деца' и поклонници на този изрод целят тотален КОНТРОЛ над ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО в името на техния ЛУЦИФЕРСКИ господар.
(Погледнете каква е РЕАЛНАТА ПРИЧИНА за ПОРЕДНАТА ПРИБЛИЖАВАЩА ВОЙНА срещу Православна РУСИЯ и нейната_нашата Майка ХИЛЯДОЛЕТНА БОЖИЯ БЪЛГАРИЯ - http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/01/29/voinata-na-lucifer-sreshtu-bojiite-deca-bylgarsko-ruskiia-ro.1590861 )

Днес 2018г. "тактиката" на ПАРАВАНА-предВОДИтел на горната ционистка шайка - Съединените Американски Щати е да разпалят множество локални конфликти около Руските граници и на територията на Руските съюзници с цел разпокъсване на Руските контра-действия , успоредно със стоварването на хиляди NATOвски ГЕЙ-бОЙци около Руската Федерация.

В този момент сами виждате , че това е ФАКТ, факт са и подновените US-ISRAEL атаки срещу армията на Башар Асад-СИРИЯ зад прикритието на ""борба"" срещу ""химическите атаки"" на Башар Асад с , която цел същите целят да ликвидират ЗАКОННАТА СИРИЙСКА ВЛАСТ.
Успоредно със стартирането на тази много опасна офанзива ще се активират и Украинските хитлерЕВРЕЙСКИ ционисти насочвайки ги към Кримския Руски полуостров както и срещу независимите Републики , (Донецк-Луганск) с цел да се раздвои неизбежния Руски военен отговор както в Сирия така и в Украйна.

Едновременно с горните действия в Украйна - Сирия ще бъдат ЗАПАЛЕНИ и Северна Корея , Армения чрез новото СОРОСОИДНО правителство насъскано срещу Азербайджан ( Нагорни карабах ) успоредно със контролиран Азерски военен отговор на тази заплаха , Молдова - приднестровието чрез РумънскоUSAски военни подразделения , Афганистан 'Пограничните райони на Русия и страните от 'Евразийски Икономически Съюз' , което днес е факт чрез скорошната атака на 'идил-ЦРУ' срещу Туркменската граница и не на последно място за Жалост Юдейската атака ще засегне и Балканите - Македония , Гърция-Турция , Босна и Херцеговина , Черна гора , Република Сръбска , Косово (Митровица) и нашата Майка България за, която цел на Българска територия бяха вкарани от ГЕРБ и дружки между 10хил. до 20хил. ИСЛЯМСКИ БОЙЦИ на "ИДИЛ" , които заедно с няколкото десетки хиляди ИСЛЯМИЗИРАНИ ЦИГАНИ и Турско говорещи Българи по команда от посолствата на САЩ-Турция (ЦРУ-МИТ) ще организират публични убийства на Българи като това в с. Катуница (2011г.) имащо за цел да сплоти мангалите около ГЕРБ , постепенно този контролиран хаос ще прерасне във физическа БОРБА за отделяне на "Родопите-Лудогорието и Странджа" в единна автономна ИСЛЯМСКА ОБЛАСТ , което им искане ще бъде удовлетворено от US-войските на Българска територия с цел да "укротят" всички враждуващи страни по примера на разчленена Югославия. Поради този факт днес ГЕРБ-борисоff прочистват Странджа от Българския поминък и население с цел утрешно заселване на 70 000 'Германски' ислямисти договорено от Борисоff.

Гореописаната многоходова операция е част от голямата Юдейска война срещу Православна Русия , война включваща "обхождането" на Руските граници със Ислямо-Хитлеристки кордон от неприятелски държави.

В този момент Косово и Украйна са НЕОБОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО за тази Щатска политика.
(В подкрепа на горните факти е и предложението на ЮдоИслямския ПРЕДАТЕЛ бойко борисоff към USпредставителя в Германия Ангела Меркел , предложил и България да се ОБЕДИНИ с Ислямска Турция - http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/01/28/iudoisliamskiia-bokluk-boiko-borisof-e-predlojil-na-quot-evr.1590717
както и България да се превърне в ИСЛЯМСКИ БЕЖАНСКИ ЛАГЕР :
)

Всички гореописани ЩАТСКО-NATOвски действия целят отново да разхвърлят Руските военни опити за потушаване на тези запланувани конфликти , ЗАПАЛЕНИ на територията на Братски ПРАВОСЛАВНИ ДЪРЖАВИ с много малки изключения.

В тази юдейска "игра" на Турците е отредено важно място и това се знае от Русия , която накара Турция да плати стотици милиарди Рубли ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за позволението им от Турска територия , Сащ - Израел да ударят в гръб Руския самолет СУ-24. Днешното "сдобряване" на Турция с РУСИЯ , измолено от Турция-Ердоган е съгласувано със Сащ за да се отвлече вниманието на Русия от Турската подкрепа за ЛУЦИФЕРСКИТЕ анти Руски действия чрез лазенето на Турчина Ердоган в краката на Владимир Путин с цел , когато в начален етап Турските войски по команда на 'Ротшилд' тръгнат към Дамаск - Сирия , координирано със Сащ-NATOвските палячовци , които в този момент се прегрупират край Сирийски 'води' чакайки подготвената от тях 'причина' -химическа атака даваща им повод за атака срещу Сирийската Армия та Турците си мислят , че ВКС - Русия няма да ги ликвидира а ще изчака за да получи отговори от тях та същите се надяват за няколко дни да изградят няколко бази ИЗОЛИРАЙКИ в Сирия -Ирак , изолирайки 'Кюрдския проблем' от Турските граници , което е абсурдно имайки в предвид, че зад Кюрдите стоят САЩ-Израел.

Успоредно с нахлуването в Сирия на Турски части ще нахлуят и военни части на съвместната ционистка коалиция предвождана от САЩ , ("воюваща") с нейните деца от ИДИЛ на , които е възложена задача да изфабрикуват 'химическа атака' приписвайки я на Сирийската армия , че да имат повод да ударят Сирия.

Същите палячовци координирайки се ще атакуват всички военни части на Сирийската армия в сътрудничество с техните БРАТЯ от ""ислямска държава"". Началото на тази атака ще бъде координирана с атаката на УСРАинската армия, настъпваща към Донецк - Луганск и обстрелваща пограничните райони на Руския Кримски полуостров, поддържана от US-NATOвската авиация , базирана в Полша , Румъния и за жалост в поробена България.

Едновременно с гореописаните атаки САЩ ще активират СОРОСОИДНИТЕ ВОЕНИЗИРАНИ ИЗРОДИ и КОНТРОЛИРАНИТЕ от тях Правителства в Молдова , Армения , Туркменистан , Грузия (Южна Осетия-Абхазия) , Казахстан , Киргистан и Беларус с цел ТОТАЛЕН ХАОС и МАЙДАНИ по Украински модел.

Тук на Балканите ИЗПЪЛНЕНИЕТО на този план ще бъде поверен и оглавен от Турските служби (МИТ-ТИКА) поради факта , че агрегатната международна позиция на Турция е така да се каже ""който даде повече"" та и за това Реджеп ЕрДрислям ходи да лази в Кремъл като след това му лазене имащо единствената цел да подплаши предишните му ""килимчета за лазене"" Вашингтон - Тел Авив , Рияд ,че да ги подсети за ново финансиране на ислямските му мечта като при отказ същия ще закрие щатския военен бардак ( Инджирлик ) намиращ се на Турска територия.
Турция чрез своето влияние в Азербайджан заедно със САЩ-Израел ще активират Азерската армия към пълно-мащабни бойни действия спрямо независимата Арменско населена Република "Нагорни Карабах", което ще доведе до незабавен военен отговор на Арменската армия стимулирани от САЩ с цел намеса на Руските военни части намиращи се на Арменска територия.

В Гръцко направление , Турските ВВС ще засилят многократно Въздушните нарушения на Гръцкото въздушно пространство , целейки ответен военен отговор , който да им даде картбланш за пълно-мащабна военна агресия целяща да върне под Турски контрол няколко десетки Гръцки острова около Турската брегова линия , което на свой ред ще доведе до жадуваната от САЩ моментална намеса на Руския Черноморски флот повикан на помощ от Гръцкия народ.

По направления "Югозападни Балкани", Турските служби МИТ-ТИКА , заедно с ЦРУ-МОСАД-МИ.6 ще активират подконтролните им АЛБАНСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ , намиращи се на Териториите на Македония , Босна и Херцеговина , Сърбия , Черна гора , Република Сръбска и ГНЕЗДОТО на ТЕРОРИЗМА - Косово (Митровица) , държава в която и територия се намира най-голямата щатска военна база в света - "Бондстийл".

Изброените Ислямски терористични клетки по сигнал от Турция-Сащ-Израел ще започнат Етническо прочистване на ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ намиращи се в съответните държави , което ще доведе до търсения МОМЕНТАЛЕН ВОЕНЕН ОТГОВОР на Армиите на изброените държави "даващ разрешение" на Турско-Албанските военни формирования да нахлуят на териториите на гореизброените Държави с оправданието, "защита на Албанските мюсюлмани и турско говорещите ислямисти от агресивните действия на военизираните християни".
Днешните случки в Македония (Албанския език) са началото на този план като Албанските изроди в Македонския парламент търсеха точно тази реакция на Македонските Християни , която не само ще сплоти Албанския етнос в Македония поддържани от СОРОСОИДА заев за неизбежните нови избори , но и ще ги настърви за физическо отмъщение.

Най-вероятно на Турция водена от ЕрДРИСлям , Ротшилд-Рокфелер-ЛЕВИ са му обещали в замяна на подкрепа за гореописания план да получи нови Сирийски територия , нефт - газ както и ЧАСТ от Майчица БЪЛГАРИЯ , но това ще му бъде "дарено" само при неговата тотална подкрепя за последната част от плана - Военна атака срещу Руската Федерация ( Кавказ-Крим)

Циркът на Ерислям-Турция бе разгадан от Русия та и за това Руснаците отказаха както възобновяването на полетите за Руски туристи в Турция така и прекратяването на Руските санкции за Турски фирми.
В подкрепа на ГОРНИЯ ЮДЕЙСКИ ПЛАН бяха Изявленията на ЮдейскитеПАЛЯЧОВЦИ ЕрИСЛЯМ - доналд ТрЪмП и ЦРУшника Ангела Меркел , обясняващи ни , че приближавала голяма война в ""близкия изток" , успоредно с изтеглянето на всички Германски части от Турция-Инджирлик , пренасочвайки ги към Руските граници в Балтийските страни.

Изявлението на тукашния Щатски малоумник Боко борисоff ,че гнусната европа - ЕС ни били изоставили и ни очаквала ВОЙНА и гигантска бежанска криза , успоредно с ""решението"" на USправителството ни за прием и "охрана"" на Българското въздушно пространство от Щатски изтребители имащи единствена цел да провокират Русия показва, че копелдаците юдейски се готвят за пълно-мащабна военна офанзива по целия периметър от Норвегия , Балтика , Полша , Украйна , Азербайджан , Афганистан до Сирия с цел предизвикване на Русия да встъпи в директен военен сблъсък с Щатско🔯NATO=Ислямската коалиция ЦЕЛЯЩА да РЕАНИМИРА умрелия ЮдоЦИОНисткоЛУЦИФЕРСКИ ред.

Твърде е възможно ако Руската армия "заключи"
, че предстои неизбежна атака срещу Русия и Руските съюзници моментално да "усмири" нападателите чрез електронно-неутронно давление над всички негови военно-граждански системи за , която цел днес Русия притежава нужните военни технологии показани на 1-ви март (2018г.) лично от Владимир Владимирович ЗАЯВИЛ на САЩ - Запада и техните Юдейски господари....
Когато ви говорихме вие не ни чухте !
ЧУЙТЕ НИ СЕГА.

Жалкото в целия гореописан 🔯ЩАТСКИ замисъл е, че същите палячовци не само , че не са наясно със сегашната ВОЕННО-ИКОНОМИЧЕСКА САМОДОСТАТЪЧНА МОЩ на Руската Фидерация , но си нямат абсолютно никаква представа че утрешната война ще се води не на Руска територия а както директно и в ефир каза Руския Президент Владимир Владимирович :
"Ако случайно някой си мисли , че утре пак ще ни атакуват безнаказано то той много, много се е объркал. Утрешната атака срещу Русия ще се води на териториите на агресорите дръзнали да нападнат Руския народ , нашите съюзници и братските ни страни".

Тоест приближаващата войната срещу Русия ще се води на териториите на Сащ - Израел - Турция - ЕС - Ватикана - Саудитска арабия - Катар - Украйна , БАНКЕРСКИЯ ЦИОНИЗЪМ както и на територията на всяка една страна позволила от нейна територия да бъде атакувана Русия и Руските съюзници.

И в тази връзка Руската армия в този момент притежава такива технологии за , които на запад са "чували" само от екрана на "холивуд".
Технологии, които лично Владимир Владимирович 'показа' по всички Руски телевизионни канали и както казах по-горе тай заяви на целия Западен свят :
"Когато ви говорихме вие не ни слушахте...
ЧУЙТЕ НИ СЕГА !!! "

ВОЙНАТА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО и НЕГОВАТА-НАШАТА ДЪЩЕРЯ-ПАЗИТЕЛКА РУСИЯ Е НЕИЗБЕЖНА , НО ТОЗИ ПЪТ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДНИТЕ ОСЕМ 🔯АТАКИ, РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ ЗАЛИЧИ ОКОНЧАТЕЛНО ВСИЧКИ ЮДО🔯БАНКЕРСКИ АГРЕСОРИ КАКТО И ЧАСТ ОТ ОВЧИТЕ ИМ НАРОДИ БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ЖАЛ И ПРОШКА.

А вие приятели от днес започнете да се подготвяте с най-необходимото както и с ""помощни-военни"" средства за да посрещнем утрешните дни , които дай-боже да са мирни и спокойни а не такива каквито САЩ-Израел (ЛЕВИ-Ротшилд) и приятели са подготвили за всички нас.

ДНЕС ПРЕД ВСЕКИ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА ИМА САМО ДВА ИЗБОРА !!!

ЗЛОТО - НАПРАВЛЯВАНО ОТ САЩ .....

ИЛИ ДОБРОТО ПРЕДВОЖДАНО ОТ РУСИЯ.

Аз направих много отдавна своя избор.
СЕГА Е ВАШ РЕД !

ПОБЕДАТА ЩЕ Е ЗА НАС защото с нас е Бог . . .

" НЯМА , НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА СИЛА ,
КОЯТО ДА ПОКОРИ НАШИЯ НАРОД "

Владимир Владимирович Путин - 09.05.2017г
цитирай
2. анонимен - ..
01.09.2018 00:49
ИДЕ ВОЙНА ПРИЯТЕЛИ ! ! !
ПОРЕДНАТА (9-та) ЮДЕЙСКО🔯ЛУЦИФЕРСКА ВОЙНА СРЕЩУ НАШАТА НАЙ-ВЕЛИКА БЪЛГАРСКА "ДЪЩЕРЯ" - РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!!

За тези от нас , които следят глобалния информационен поток и умеят да анализират всички факти - данни ""говорят"" че Сащ , Израел , Англия , NATO , Турция и техните държави-колонии се подготвят за пълномащабни военни действия срещу Руската Федерация и нейните съюзници ( Сирия , Новоросия-Донецк_Луганск , Беларус , Сърбия , Северна Корея , Куба , Иран и Венесуела успоредно със военно сдържане на Индия и Китай ) , като поредната 9-та по-ред атака на Западния банкерско🔯ЛУЦИФЕРски ред ще бъде разгърната по целия РУСКИ ФЛАНГ и срещу всички Руски съюзници а не ФРОНТАЛНО, както бе осъществена в предходните ОСЕМ юдейско🔯Луциферски АТАКИ срещу Русия.

През изминалата 2017г. се навършиха 100 години от ШЕСТАТА ЮДЕЙСКА АТАКА срещу Русия (Юдо🔯Болшевишкия преврат) , както и 72 години от РУСКАТА ПОБЕДА над СЕДМАТА Юдейско🔯ХИТЛЕРИСТКА АТАКА , но за да РАЗБЕРЕТЕ ЦЯЛАТА ГЛОБАЛНА КАРТИНА на приближаващата ДЕВЕТА по РЕД Юдейско🔯ЛУЦИФЕРска атака вие приятели трябва да сте абсолютно наясно с предходните ОСЕМ Юдейски агресии и причината поради , която се случиха и ще се случват :
Една от причините за ЮдейоНЕНАВИСТТА към Българо⛪Руския РОД бе факта , че ние заедно през (980г.-1000г. сл. хр.) ЛИКВИДИРАХМЕ пра-родината на днешните 'оръжиеносци' на Луциферската фамилия ЛЕВИ (Левитите) тоест познатата ви Банкерска фамилия 'Ротшилд' , контролираща съвкупния западен 'свят' от поне 250г./300г. насам и чрез "чужди ръце" и пари насочиха долупосочените си 'аватари' срещу Русия :

1- Монголските орди _ синедрона/ЛЕВИ - (1240г.- 1380г.)

2- Османските🔯атаки _ЛЕВИ Синедрона/Ротшилд' , приключили с нашето Българско спасение - (1568г. - 1878г.)
[ Някой от вас са забелязали , че наричам 'ЮдоИслямско робство' !
Назовавам го така поради факта , че така наречения 'пророк' Мохамед е син на Багдадски Евреин-'Равин' , който имаше поставена задача от Синедрона - (Последователите на ЛЕВИ и ЛУЦИФЕР) да създаде секта/движение чрез , която да насочи масите срещу тогавашните ТРИ ОСНОВНИ ВРАГОВЕ - Персия (Иран) , Християните в Йерусалим считан за еврейска собственост и основния враг ХИЛЯДОЛЕТНА БЪЛГАРИЯ.
300/500г. по-късно и трите цели бяха изпълнени.]

3- Карл Х|| _ Швеция/Леви - (1709г.- 1721г.)

4 - Фридрих "велики" _ Прусия/Германия 'Ротшилд' - (1760г.- 1762г.)

5- Наполеон бонапарт _ Франция/Ротшилд - (1812г.- 1814г.)

6- юдоБолшевишката агресия _ САЩ/Англия 'Ротшилд' (1916г. - 1922г.)
[ЛИКВИДИРАНИ от Йосиф КОБА "СТАЛИН"]

7- адолф хитлер _ Германия/"Ротшилд-Рокфелер"
[пратен да накаже СТАЛИН заради ликвидираните му юдейски братя Ленин_Троцки] - (1941г.- 1945г.)

《През 1953г. бе извършена 'междинна агресия' срещу Русия-СССР в лицето на ЕВРЕЙНА хрушчов , който уби чрез отрова Йосиф Джугашвили КОБА (Сталин) подпомогнат усърдно от прехваления изменник ген. жуков , връщайки СССР под частичния контрол на ЛЕВИ-Ротшилд.》

8- ПЕРЕСТРОЙКАТА_МИШКИ горбачов-елцинг - САЩ/Великобритания 'Ротшилд' (1985г. - 2000г.)

Днес 2018г. ние живеем във времената на ДЕВЕТАТА по ред ЮДО🔯ЦИОН🔯ЛУЦИФЕРСКА АТАКА срещу нашата ДНК "дъщеря" Руската федерация , атака предвождана от поредните талмудистки 'АВАТАРИ' от САЩ !

Крайно време е да се запознаете със всички тези укривани и НЕОБОРИМИ ФАКТИ за да разберете защо и поради какви причини се случват всички смъртоносни процеси около нас !
http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/05/06/hiliadoletnite-iudeiski-voini-sreshtu-bylgaro-ruskiia-rod-i-.1607207

Всичките горепосочени анти-Руски АГРЕСИИ се сблъскаха в НЕПРОБИВАЕМИЯ РУСКИ ЩИТ , РАЗГРОМИЛ ОСЕМТЕ ЛУЦИФЕРСКИ "АВАТАРИ" пратени от дедите на същите , (ЮдоЛУЦИФЕРската фамилия ЛЕВИ фигурираща и в самата Библия на , която днес СЛУЖАТ "чувалите с пари" - Ротшилд , Рокфелер , Барух , Морган , Елиат , Кохари , които на свой ред напълно контролират и НАСОЧВАТ Юдейските колонии - Сащ , Англия , Израел , Турция , Франция и NATO срещу ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТОВНА СИЛА способна да ги ЗАЛИЧИ ФИЗИЧЕСКИ - Руската Федерация.

Причините за всички досегашни войни срещу Русия се коренят и в нейния изначален произход - БЪЛГАРСКИЯ ХИЛЯДОЛЕТЕН "ДНК" ГЕН , произход, който бе потвърден официално и от самия Руски Патриарх на 03.03.2018г. , който заяви директно :
"Без Българско Православие нямаше да има и Руско Православие" , признавайки България за Майка на Русия и ПРЕДУПРЕЖДАВАЙКИ Юдейските слуги САЩ-Турция-ЕС-Израел , че е време да напуснат Българската територия !
Вижте сами този факт :
http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/03/15/rusiia-chrez-ruskiia-patriarh-kiril-ot-bylgarska-teritoriia-.1599003

Успоредно с гореописаните агресии , АТАКИТЕ срещу нашите "братя" са предизвикани от ХИЛЯДА ГОДИШНИЯ ОБЕТ даден от първите "Български" Патриарси и Водачи на Русия след "падането" на България под ЮДОислямско РОБСТВО , ОБЕТ за продължение на святото ни Хилядолетно Българско дело - ДА БРАНИМ ЧОВЕЧЕСТВОТО от ДЕЦАТА на Падналия-ЛУЦИФЕР на , който първо приемник е Юдейската фамилия ЛЕВИ с водач=баща 'роден' преди 3600г. заклел се във вярност на Йехова , едно от наименованията на Луцифер.
Те са родоначалник на злото по Света като днешните му наследници са много добре маскирани , предвождащи водещи западни 'строително-рекламни и др.' корпорации !

(Тук ще направя мигновена препратка , че един от най-проклиналите 'българо🔯УБИЙЦИ Сюлейман паша е именно от тази фамилия , Французин с име 'Соломон ЛЕВИ' - http://retro/minalo/evreint-syuleyman-pasha-kormi-bremenni-blgarki_8639.html )

А този изрод е родоначалникът на това Зло :
https://bg.m.wikipedia/wiki/%D0%90%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BD_(%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%8F)

Днешните 'деца' и поклонници на този изрод целят тотален КОНТРОЛ над ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО в името на техния ЛУЦИФЕРСКИ господар.
(Погледнете каква е РЕАЛНАТА ПРИЧИНА за ПОРЕДНАТА ПРИБЛИЖАВАЩА ВОЙНА срещу Православна РУСИЯ и нейната_нашата Майка ХИЛЯДОЛЕТНА БОЖИЯ БЪЛГАРИЯ - http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/01/29/voinata-na-lucifer-sreshtu-bojiite-deca-bylgarsko-ruskiia-ro.1590861 )

Днес 2018г. "тактиката" на ПАРАВАНА-предВОДИтел на горната ционистка шайка - Съединените Американски Щати е да разпалят множество локални конфликти около Руските граници и на територията на Руските съюзници с цел разпокъсване на Руските контра-действия , успоредно със стоварването на хиляди NATOвски ГЕЙ-бОЙци около Руската Федерация.

В този момент сами виждате , че това е ФАКТ, факт са и подновените US-ISRAEL атаки срещу армията на Башар Асад-СИРИЯ зад прикритието на ""борба"" срещу ""химическите атаки"" на Башар Асад с , която цел същите целят да ликвидират ЗАКОННАТА СИРИЙСКА ВЛАСТ.
Успоредно със стартирането на тази много опасна офанзива ще се активират и Украинските хитлерЕВРЕЙСКИ ционисти насочвайки ги към Кримския Руски полуостров както и срещу независимите Републики , (Донецк-Луганск) с цел да се раздвои неизбежния Руски военен отговор както в Сирия така и в Украйна.

Едновременно с горните действия в Украйна - Сирия ще бъдат ЗАПАЛЕНИ и Северна Корея , Армения чрез новото СОРОСОИДНО правителство насъскано срещу Азербайджан ( Нагорни карабах ) успоредно със контролиран Азерски военен отговор на тази заплаха , Молдова - приднестровието чрез РумънскоUSAски военни подразделения , Афганистан 'Пограничните райони на Русия и страните от 'Евразийски Икономически Съюз' , което днес е факт чрез скорошната атака на 'идил-ЦРУ' срещу Туркменската граница и не на последно място за Жалост Юдейската атака ще засегне и Балканите - Македония , Гърция-Турция , Босна и Херцеговина , Черна гора , Република Сръбска , Косово (Митровица) и нашата Майка България за, която цел на Българска територия бяха вкарани от ГЕРБ и дружки между 10хил. до 20хил. ИСЛЯМСКИ БОЙЦИ на "ИДИЛ" , които заедно с няколкото десетки хиляди ИСЛЯМИЗИРАНИ ЦИГАНИ и Турско говорещи Българи по команда от посолствата на САЩ-Турция (ЦРУ-МИТ) ще организират публични убийства на Българи като това в с. Катуница (2011г.) имащо за цел да сплоти мангалите около ГЕРБ , постепенно този контролиран хаос ще прерасне във физическа БОРБА за отделяне на "Родопите-Лудогорието и Странджа" в единна автономна ИСЛЯМСКА ОБЛАСТ , което им искане ще бъде удовлетворено от US-войските на Българска територия с цел да "укротят" всички враждуващи страни по примера на разчленена Югославия. Поради този факт днес ГЕРБ-борисоff прочистват Странджа от Българския поминък и население с цел утрешно заселване на 70 000 'Германски' ислямисти договорено от Борисоff.

Гореописаната многоходова операция е част от голямата Юдейска война срещу Православна Русия , война включваща "обхождането" на Руските граници със Ислямо-Хитлеристки кордон от неприятелски държави.

В този момент Косово и Украйна са НЕОБОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО за тази Щатска политика.
(В подкрепа на горните факти е и предложението на ЮдоИслямския ПРЕДАТЕЛ бойко борисоff към USпредставителя в Германия Ангела Меркел , предложил и България да се ОБЕДИНИ с Ислямска Турция - http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/01/28/iudoisliamskiia-bokluk-boiko-borisof-e-predlojil-na-quot-evr.1590717
както и България да се превърне в ИСЛЯМСКИ БЕЖАНСКИ ЛАГЕР :
http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/08/15/isliamskiia-bokluk-borisoff-ni-prodade-na-isliama-a-vie-se-r.1622759

Всички гореописани ЩАТСКО-NATOвски действия целят отново да разхвърлят Руските военни опити за потушаване на тези запланувани конфликти , ЗАПАЛЕНИ на територията на Братски ПРАВОСЛАВНИ ДЪРЖАВИ с много малки изключения.

В тази юдейска "игра" на Турците е отредено важно място и това се знае от Русия , която накара Турция да плати стотици милиарди Рубли ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за позволението им от Турска територия , Сащ - Израел да ударят в гръб Руския самолет СУ-24. Днешното "сдобряване" на Турция с РУСИЯ , измолено от Турция-Ердоган е съгласувано със Сащ за да се отвлече вниманието на Русия от Турската подкрепа за ЛУЦИФЕРСКИТЕ анти Руски действия чрез лазенето на Турчина Ердоган в краката на Владимир Путин с цел , когато в начален етап Турските войски по команда на 'Ротшилд' тръгнат към Дамаск - Сирия , координирано със Сащ-NATOвските палячовци , които в този момент се прегрупират край Сирийски 'води' чакайки подготвената от тях 'причина' -химическа атака даваща им повод за атака срещу Сирийската Армия та Турците си мислят , че ВКС - Русия няма да ги ликвидира а ще изчака за да получи отговори от тях та същите се надяват за няколко дни да изградят няколко бази ИЗОЛИРАЙКИ в Сирия -Ирак , изолирайки 'Кюрдския проблем' от Турските граници , което е абсурдно имайки в предвид, че зад Кюрдите стоят САЩ-Израел.

Успоредно с нахлуването в Сирия на Турски части ще нахлуят и военни части на съвместната ционистка коалиция предвождана от САЩ , ("воюваща") с нейните деца от ИДИЛ на , които е възложена задача да изфабрикуват 'химическа атака' приписвайки я на Сирийската армия , че да имат повод да ударят Сирия.

Същите палячовци координирайки се ще атакуват всички военни части на Сирийската армия в сътрудничество с техните БРАТЯ от ""ислямска държава"". Началото на тази атака ще бъде координирана с атаката на УСРАинската армия, настъпваща към Донецк - Луганск и обстрелваща пограничните райони на Руския Кримски полуостров, поддържана от US-NATOвската авиация , базирана в Полша , Румъния и за жалост в поробена България.

Едновременно с гореописаните атаки САЩ ще активират СОРОСОИДНИТЕ ВОЕНИЗИРАНИ ИЗРОДИ и КОНТРОЛИРАНИТЕ от тях Правителства в Молдова , Армения , Туркменистан , Грузия (Южна Осетия-Абхазия) , Казахстан , Киргистан и Беларус с цел ТОТАЛЕН ХАОС и МАЙДАНИ по Украински модел.

Тук на Балканите ИЗПЪЛНЕНИЕТО на този план ще бъде поверен и оглавен от Турските служби (МИТ-ТИКА) поради факта , че агрегатната международна позиция на Турция е така да се каже ""който даде повече"" та и за това Реджеп ЕрДрислям ходи да лази в Кремъл като след това му лазене имащо единствената цел да подплаши предишните му ""килимчета за лазене"" Вашингтон - Тел Авив , Рияд ,че да ги подсети за ново финансиране на ислямските му мечта като при отказ същия ще закрие щатския военен бардак ( Инджирлик ) намиращ се на Турска територия.
Турция чрез своето влияние в Азербайджан заедно със САЩ-Израел ще активират Азерската армия към пълно-мащабни бойни действия спрямо независимата Арменско населена Република "Нагорни Карабах", което ще доведе до незабавен военен отговор на Арменската армия стимулирани от САЩ с цел намеса на Руските военни части намиращи се на Арменска територия.

В Гръцко направление , Турските ВВС ще засилят многократно Въздушните нарушения на Гръцкото въздушно пространство , целейки ответен военен отговор , който да им даде картбланш за пълно-мащабна военна агресия целяща да върне под Турски контрол няколко десетки Гръцки острова около Турската брегова линия , което на свой ред ще доведе до жадуваната от САЩ моментална намеса на Руския Черноморски флот повикан на помощ от Гръцкия народ.

По направления "Югозападни Балкани", Турските служби МИТ-ТИКА , заедно с ЦРУ-МОСАД-МИ.6 ще активират подконтролните им АЛБАНСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ , намиращи се на Териториите на Македония , Босна и Херцеговина , Сърбия , Черна гора , Република Сръбска и ГНЕЗДОТО на ТЕРОРИЗМА - Косово (Митровица) , държава в която и територия се намира най-голямата щатска военна база в света - "Бондстийл".

Изброените Ислямски терористични клетки по сигнал от Турция-Сащ-Израел ще започнат Етническо прочистване на ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ намиращи се в съответните държави , което ще доведе до търсения МОМЕНТАЛЕН ВОЕНЕН ОТГОВОР на Армиите на изброените държави "даващ разрешение" на Турско-Албанските военни формирования да нахлуят на териториите на гореизброените Държави с оправданието, "защита на Албанските мюсюлмани и турско говорещите ислямисти от агресивните действия на военизираните християни".
Днешните случки в Македония (Албанския език) са началото на този план като Албанските изроди в Македонския парламент търсеха точно тази реакция на Македонските Християни , която не само ще сплоти Албанския етнос в Македония поддържани от СОРОСОИДА заев за неизбежните нови избори , но и ще ги настърви за физическо отмъщение.

Най-вероятно на Турция водена от ЕрДРИСлям , Ротшилд-Рокфелер-ЛЕВИ са му обещали в замяна на подкрепа за гореописания план да получи нови Сирийски територия , нефт - газ както и ЧАСТ от Майчица БЪЛГАРИЯ , но това ще му бъде "дарено" само при неговата тотална подкрепя за последната част от плана - Военна атака срещу Руската Федерация ( Кавказ-Крим)

Циркът на Ерислям-Турция бе разгадан от Русия та и за това Руснаците отказаха както възобновяването на полетите за Руски туристи в Турция така и прекратяването на Руските санкции за Турски фирми.
В подкрепа на ГОРНИЯ ЮДЕЙСКИ ПЛАН бяха Изявленията на ЮдейскитеПАЛЯЧОВЦИ ЕрИСЛЯМ - доналд ТрЪмП и ЦРУшника Ангела Меркел , обясняващи ни , че приближавала голяма война в ""близкия изток" , успоредно с изтеглянето на всички Германски части от Турция-Инджирлик , пренасочвайки ги към Руските граници в Балтийските страни.

Изявлението на тукашния Щатски малоумник Боко борисоff ,че гнусната европа - ЕС ни били изоставили и ни очаквала ВОЙНА и гигантска бежанска криза , успоредно с ""решението"" на USправителството ни за прием и "охрана"" на Българското въздушно пространство от Щатски изтребители имащи единствена цел да провокират Русия показва, че копелдаците юдейски се готвят за пълно-мащабна военна офанзива по целия периметър от Норвегия , Балтика , Полша , Украйна , Азербайджан , Афганистан до Сирия с цел предизвикване на Русия да встъпи в директен военен сблъсък с Щатско🔯NATO=Ислямската коалиция ЦЕЛЯЩА да РЕАНИМИРА умрелия ЮдоЦИОНисткоЛУЦИФЕРСКИ ред.

Твърде е възможно ако Руската армия "заключи"
, че предстои неизбежна атака срещу Русия и Руските съюзници моментално да "усмири" нападателите чрез електронно-неутронно давление над всички негови военно-граждански системи за , която цел днес Русия притежава нужните военни технологии показани на 1-ви март (2018г.) лично от Владимир Владимирович ЗАЯВИЛ на САЩ - Запада и техните Юдейски господари....
Когато ви говорихме вие не ни чухте !
ЧУЙТЕ НИ СЕГА.

Жалкото в целия гореописан 🔯ЩАТСКИ замисъл е, че същите палячовци не само , че не са наясно със сегашната ВОЕННО-ИКОНОМИЧЕСКА САМОДОСТАТЪЧНА МОЩ на Руската Фидерация , но си нямат абсолютно никаква представа че утрешната война ще се води не на Руска територия а както директно и в ефир каза Руския Президент Владимир Владимирович :
"Ако случайно някой си мисли , че утре пак ще ни атакуват безнаказано то той много, много се е объркал. Утрешната атака срещу Русия ще се води на териториите на агресорите дръзнали да нападнат Руския народ , нашите съюзници и братските ни страни".

Тоест приближаващата войната срещу Русия ще се води на териториите на Сащ - Израел - Турция - ЕС - Ватикана - Саудитска арабия - Катар - Украйна , БАНКЕРСКИЯ ЦИОНИЗЪМ както и на територията на всяка една страна позволила от нейна територия да бъде атакувана Русия и Руските съюзници.

И в тази връзка Руската армия в този момент притежава такива технологии за , които на запад са "чували" само от екрана на "холивуд".
Технологии, които лично Владимир Владимирович 'показа' по всички Руски телевизионни канали и както казах по-горе тай заяви на целия Западен свят :
"Когато ви говорихме вие не ни слушахте...
ЧУЙТЕ НИ СЕГА !!! "
《 Вижте сами ДНЕС каква мощ притежава Русия !
http://www.bing/videos/search?q=%d0%9f%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd+%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8+%d0%be%d1%80%d1%8a%d0%b6%d0%b8%d1%8f&view=detail&mid=A16462C89A1B7FFA0F27A16462C89A1B7FFA0F27&FORM=VRRTAP&PC=SMSM 》

ВОЙНАТА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО и НЕГОВАТА-НАШАТА ДЪЩЕРЯ-ПАЗИТЕЛКА РУСИЯ Е НЕИЗБЕЖНА И ПОРАДИ ФАКТА , ЧЕ САЩ СА ОФИЦИАЛНО БАНКРУТИРАЛИ И ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ СПАСЯТ Е КАТО 'ЛИКВИДИРАТ' ТЕЗИ НА , КОИТО ДЪЛЖАТ ТРИЛИОНИ $ , НО ТОЗИ ПЪТ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДНИТЕ ОСЕМ 🔯АТАКИ, РУСКАТА АРМИЯ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ЗАЛИЧИ ВСИЧКИТЕ ЮДО🔯БАНКЕРСКИ АГРЕСОРИ-'СЕМЕЙСТВА' КАКТО И ЧАСТ ОТ ОВЧИТЕ ИМ НАРОДИ БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ЖАЛ И ПРОШКА.

Мили приятели още от днес започнете да се подготвяте с най-необходимото както и с ""помощни-военни"" средства за да посрещнем утрешните дни , които дай-боже да са мирни и спокойни а не такива каквито САЩ-Израел (ЛЕВИ-Ротшилд) и приятели са подготвили за всички нас.

ДНЕС ПРЕД ВСЕКИ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА ИМА САМО ДВА ИЗБОРА !!!

ЗЛОТО - НАПРАВЛЯВАНО ОТ САЩ .....

ИЛИ ДОБРОТО ПРЕДВОЖДАНО ОТ РУСИЯ.

Аз направих много отдавна своя избор.
СЕГА Е ВАШ РЕД !

ПОБЕДАТА ЩЕ Е ЗА НАС защото с нас е Бог . . .

" НЯМА , НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА СИЛА ,
КОЯТО ДА ПОКОРИ НАШИЯ НАРОД "

Владимир Владимирович Путин - 09.05.2017г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balgariq1878rysiq
Категория: Политика
Прочетен: 209901
Постинги: 296
Коментари: 89
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031