Постинг
21.01.2021 18:16 -
Червено кадифе - сочна торта с крем маскарпоне
Американската класика - любима и в България! В тази торта блатът е специфичен защото не се сиропира но е сочен. Покрита с богат крем от маскарпоне и крема сирене, с аромат на лимон и ванилия. Успех!
Необходими продукти
За блат:
340 мл. прясно мляко
3 с.л. лимонов сок
300 гр. захар
160 гр. масло
3 яйца
375 гр. брашно
20 гр. какао
щипка сол
1 ч.л. бакпулвер
червена сладкарска боя
за крем:
200 гр. пудра захар
300 мл. млечна сметана
300 гр. крема сирене
300 гр. сирене маскарпоне
кората на един лимон
1 ч.л. ванилова захар
https://zvezdev.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%84%D0%B5
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене
Блогрол
1. Полезни и вкусни връзки за Гастронома
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии
2. Напитки
3. Рецепти от блога - Радост за небцето
4. Литературни рецепти
5. Малки тайни в кулинарията
6. Кулинарно видео
7. Гастроном или лакомия сте?
8. Храната - според характера
9. ДИЕТА ПО ЗНАЦИТЕ НА ЗОДИАКА. ДА ТОПИМ КИЛЦА СПОРЕД ЗОДИЯТА
10. Етикет и протокол в обществото
11. Етикет и протокол в обществото2
12. Нашенска гозба
13. my candy kitchen
14. Мариновани Чушки Капия - Уникално мезе за ракията през зимата
15. Перфектни понички с Donut Maker
16. Кашкавалено Руло с Руска Салата за Новогодишната Трапеза | Olivier Salad | Рулет с Салат "Оливье"
17. Вкусотии